se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si la sfarsit stafidele stoarse de apa si coaja de portocala;se pun gramajoare cu lingurita la distanta de 3 cm intre ele pt.ca se latesc la copt-se coc in tava tapetata cu hartie pergament cca 10 min.la 180 grade;dupa racire se deseneaza dungi de ciocolata neagra topita;sunt delicioase,desi nu par,asa latite cum au iesit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii