Se amestecă toate ingredientele si se frământă. Din coca obţinută se întinde pe planşetă o foaie groasă de 1 cm care se taie rotunduri cu ajutorul unui pahărel de ţuică. Rotundurile se pensulează cu apă îndulcită cu zahăr, se presară nucă măcinată, iar în mijloc se aşează o vişină, o stafidă sau o bucăţică de rahat. Se aşează în tavă şi se coc în cuptorul preîncălzit.
Când sunt coapte se pudrează cu zahăr pudră vanilt din abundenţă.
Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii