Fursecuri cu nuci de post

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceaşcă făină
  • 150g margarină sau ulei
  • 1/2 ceaşcă zahăr
  • 1 vârf de cuţit sare
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ceaşcă nucă măcinată
  • vişine, stafide sau rahat

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele si se frământă. Din coca obţinută se întinde pe planşetă o foaie groasă de 1 cm care se taie rotunduri cu ajutorul unui pahărel de ţuică. Rotundurile se pensulează cu apă îndulcită cu zahăr, se presară nucă măcinată, iar în mijloc se aşează o vişină, o stafidă sau o bucăţică de rahat. Se aşează în tavă şi se coc în cuptorul preîncălzit.
Când sunt coapte se pudrează cu zahăr pudră vanilt din abundenţă.
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise