Se piseaza nucile marunt si se taie ciocolata in bucatele mici. Se freaca untul cu zaharul pina devine ca o pasta, se adauga nuca pisata, faina si zeama de lamiie si coaja. Se adauga ciocolata si se amesteca putin se intinde o foaie si se taie cu un pahar forme rotunde. Se coc la foc iute 20 de minute sa nu se arda, se topaste ciocolata alba si se toarna peste fursecuri in farfurie. Se maninca cu inghetata, se pune scortisoara deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii