Se amesteca untul cu zaharul praf,sarea,zahar vanilat si galbenusul.Se adauga frisca si faina ,se amesteca totul foarte bine.
Se tapeteaza tava cu hartie cerata.Se incalzeste cuptorul la 190C.Aluatul se pune intr-un sprit cu varf in forma de stea.Se spriteaza pe hartie forme rotunde,lunguiete sau in forma de "S".Deasupra se presara migdalele feliate si se coc cca.10-13 minute.
Se topeste ciocolata,iar fursecurile lunguiete si cele in forma de "S" se introduc pana la jumatate in ciocolata.Se lasa sa se usuce.
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii