Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea si omogenizezi bine. Apoi adaugi faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru pe care ai presarat faina. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Da banutii obtinuti la cuptorul preincalzit si coace-i la foc potrivit, pana capata o culoare aramie.
Lipeste care doi banuti cu gem de caise si da-i prin nuca de cocos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii