Fursecuri cu gem

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri cu miere,
  • 20 linguri zahar pudra,
  • 250 g faina,
  • 1 lingura suc de lamaie,
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu,
  • gem de caise (sau dupa preferinta),
  • nuca de cocos,
  • sare,
  • 150 g margarina.

Mod de preparare

Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi mierea, sucul de lamaie, bicarbonatul si sarea si omogenizezi bine. Apoi adaugi faina cernuta si amesteca pana obtii un aluat omogen. Framanta aluatul si intinde o foaie pe masa de lucru pe care ai presarat faina. Decupeaza cu gura unui paharel discuri din aluat si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Da banutii obtinuti la cuptorul preincalzit si coace-i la foc potrivit, pana capata o culoare aramie.
Lipeste care doi banuti cu gem de caise si da-i prin nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise