Reteta de fursecuri cu gem. Cum prepari fursecuri cu gem reteta rapida.
1.Se bate cu mixerul untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul, pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga esenta si faina amestecata cu amidonul si cernuta. Din aluatul obtinut se modeleaza mici bilute, de marimea unei nuci care apoi se aplatizeaza cu furculita, lasand urmele dintilor deasupra.
Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor cca 12-15 minute, in cuptorul preincalzit la 180 de grade C
Se lasa sa se raceasca pe un gratar apoi se ung cu gemul de afine frecat un pic cu untul moale si se unesc cate doua. Se pudreaza un pic cu zahar vanilat si se dau 15 minute la frigider.
Se pot servi ca desert sau ca mic dejun alaturi de o cescuta de lapte sau ceai. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii