Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. Se adauga ouale cate unul si se mixeaza pana ce acestea au fost incorporate bine. Se amesteca separat esenta de vanilie , faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Se combina cele doua compozitii apoi se adauga fulgii de ovaz si nuca si se amesteca pana se formeaza o compozitie mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 30 minute , dupa care se se aseaza intr-o tava neunsa in gramajoare si se coc 15 minute in cuptorul incins.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii