Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri, normal..cu ciocolată...
Mixăm ouăle, zahărul si untul pină la incorporare, adăugăm zahărul vanilat, apoi amidonul, cacaua și făina cernută. Amestecam totul foarte bine și apoi adăugăm fulgii de ovăz, coaja de portocala și fulgii de ciocolată. Compoziția se pune la rece pentru cel putin o jumatate de oră (puteți păstra la frigider 2-3 zile compoziția) și apoi, cu ajutorul unei lingurițe, luați din compoziție o biluță pe care o treceți prin zahăr brun. Apoi le asezați pe hartie de copt in tavă. Fursecurile se coc la 180”C in cuptorul bine incins aprox.10 minute.
Sunt delicioase, fragede și ciocolatoase...:) numai bune langă o ceașcă cu ceai...
Spor si ganduri bune, dragii mei! :*
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii