Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si sare cu mixerul.Treptat se adauga ouale,apoi coaja de lamaie,faina si praful de copt.Se introduce aluatul intr-un sprit cu capat mare in forma de stea.
Se tapeteaza o tava cu hartie cerata si se modeleaza gramajoare de aluat cu diametrul de cca.4cm.In varful fiecarei gramajoare de aluat se infige cate o jumatate de cireasa glasata.
Se coc la 175C aproximativ 15min(pana devin aurii).Se scot fursecurile din cuptor si se lasa la racit pe un gratar de sarma.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii