Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava.
Batem cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana obtinem o crema usoara.
Batem oul, apoi il incorporam in crema de unt. Cernem deasupra faina si bicarbonatul si amestecam usor, adaugand intre timp si esenta de vanilie.
Tocam ciocolata si alunele si le adaugam in crema amestecand.
Cu o lingurita , punem din aluat in tava lasand spatiu suficient intre fursecuri , deoarece acestea vor creste.
Coacem fursecurile timp de 10 min, le scoatem, le lasam sa se raceasca 3-4 min apoi le scoatem din tava.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii