Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.
Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas. Se adauga untul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si plicul cu lamaia Finesse. Se framanta un aluat nelipicios si se mai adauga faina daca este necesar. Se formeaza o bila care se da la rece pentru cel putin jumatate de ora.
Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se intinde aluatul pe masa de lucru infainata si se decupeaza cu o forma rotunda. Se stampileaza cercurile de aluat (se poate da stampila prin faina pentru a se desface mai usor de pe aluat). Se procedeaza asa pana cand se termina aluatul. Se aseaza fursecurile intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pana cand acestea sunt coapte.
Fursecurile cu aroma de lamaie se pot pudra cu zahar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii