Alunele vin date prin masina facute praf.
Ouale si galbenusele se bat bine cu mixerul se adauga zahar si se bat bine pana se fac o crema albiciosa se adauga alunele macinate si mirodeniile si se amesteca usor.
Pe o tava se aseaza manjete mici si infiecare manjeta se pune cu o lingurita mingi de compozitie.
Se incalzeste cuptorul la 160 de grade si se coc fursecurile aproape 15 minute-sant uscate dar moi inauntru.
Se presoara cu zahar pudra si se pastreaza in cutie ermetic inchisa.
Sunt gustoase si foarte bune ptr festivitati - se pot tavali si prin ciocolata topita si lasate pe gratar sa se usuce.Se aseamana la gust cu macaroanele.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii