Fursecuri choco-choco

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri choco-choco

Ingrediente

  • ptr 36 de fursecuri
  • 1pahr de faina
  • 1/2 pahar de cacao fina
  • 1/2 lingurita de sare groasa de bucatarie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 1/2 pahar de ciocolata cu lapte taiate bucatele
  • 1/2 pahar de ciocolata amaruie taiate bucatele
  • 110 gr de unt fara sare
  • 11/2 pahar de zahar
  • 2 oua mari
  • 1lingurita de esenta de vanilie

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului.Se cerne impreuna faina cu cacao si bicarbonatul si se lasa deoparte.

Se topeste 1/2 pahar de ciocolata cu lapte si untul la ben marin si se lasa sa se raceasca usor.

Cu mixerul se amesteca ciocolata topita cu ouale zaharul si esenta de vanilie pina este o compozitie omogena. Se adauga compozitia de faina se amesteca usor pina se incorporeaza si dupa aceia se adauga ciocolata amaruie taiata bucatele.

Luam tava cu pergament pregatita si cu 2 lingurite punem din compozitie gramajoare la distanta intre ele si coacem 12-15 minute pina ce devin plate .Se scot si se lasa putin la racit inainte de servire.Sint foarte gustoase si se mentin bine citeva zile intr-o cutie inchisa ermetic daca mai ramin.Reteta am preluat-o de la fata mea care a dorit sa faca surpriza colegelor de clasa.Este foarte usoara de pregatit.

Atentie la copt sa nu le uscati ele sint gata si dupa 13 minute si conteaza cind le scoatem din cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise