Se amestecă într-un bol făina, praful de copt si cacaua.
Într-un bol mare, se bate untul cu ajutorul unui mixer, la viteză medie, până când devine cremos și fin. Peste crema de unt, se adaugă zahărul alb si zahărul brun, sarea si esența de vanilie. Se amestecă totul, timp de două minute.
Peste aceste ingrediente, se adaugă făina si se amestecă cu o lingură de lemn, până când se formează un aluat suficient de tare.
Se adaugă cuburile de ciocolată Nestle Dessert Noir si se amestecă foarte putin, până se încorporează în aluat.Se pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt și se preîncălzeste cuporul, la 160 de grade Celsius.
Se formează bile de aluat si se pun pe tavă, la distanță una față de cealaltă, pentru că acestea vor crește.
Se pun la cuptor 12 minute, după care se lasă la răcit, pe un platou.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii