Se amestecă într-un bol făina, praful de copt si cacaua.
Într-un bol mare, se bate untul cu ajutorul unui mixer, la viteză medie, până când devine cremos și fin. Peste crema de unt, se adaugă zahărul alb si zahărul brun, sarea si esența de vanilie. Se amestecă totul, timp de două minute.
Peste aceste ingrediente, se adaugă făina si se amestecă cu o lingură de lemn, până când se formează un aluat suficient de tare.
Se adaugă cuburile de ciocolată Nestle Dessert Noir si se amestecă foarte putin, până se încorporează în aluat.Se pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt și se preîncălzeste cuporul, la 160 de grade Celsius.
Se formează bile de aluat si se pun pe tavă, la distanță una față de cealaltă, pentru că acestea vor crește.
Se pun la cuptor 12 minute, după care se lasă la răcit, pe un platou.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii