Se pune faina într-un bol, se amesteca cu cacaua si lingurița de praf de copt.
Se pune faina într-un bol, se amesteca cu cacaua si lingurița de praf de copt, pana când faina devine maro. Se adaugă zaharul si se amesteca. Se topește untul (eu l-am topit la microunde) si se adaugă peste celelalte ingrediente. Se adaugă oul si laptele si opțional, bucatele de ciocolata si se amesteca bine pana când obținețio compozitie omogena. Se pune pe masa si se frământă bine cu mâinile, se întinde aluatul si, cu ajutorul unei forme rotunde sau al unui pahar, se fac cerculetele. Se pun in tava cu hârtie de copt si se lasă la cuptor, aproximativ 10-15 minute. Când se răcesc, le puteți manca.
Pofta buna!
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii