Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon, sosul de soia, sosul de Worcester, o lingura de ulei de susan, piper, amestecam si lasam la rece 20 de minute.
Punem la fiert, apa cu sare si cand clocoteste, bagam taiteii de orez si ii lasam sa fiarba 10 minute, dupa care se scurg si se trec sub jet de apa rece. Ii lasam sa se scurga bine.
In uleiul ramas, calim ceapa taiata mica (partea alba a cepei verzi), ardeiul iute si ghimbirul taiat marunt. Adaugam si carnea aromatizata si lasam sa scada sucul lasat, apoi adaugam totul peste taitei. Se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde si rondele de arde iute.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii