Carnea tocata am amestecat-o cu lingurita de amidon, 2 lingurite sos de soia, 1 lingurita otet si am dat la frigider o jumatate de ora.Ciupercile urechi de lemn le-am lasat la inmuiat in apa calduta.Taiteii i-am lasat la inmuiat in apa firbinte pentru 5-10 minute.
In putin ulei de masline am calit ceapa (doar partea alba), usturoiul tocat marunt, ciuperca champingnon, ciupercile urechi de lemn si ardeiul iute.Am adaugat carnea si am lasat-o sa se caleasca bine.Cand taiteii s-au inmuiat i-am stropit cu sos de soia (4-5 lingurite) apoi i-am adaugat peste carnea tocata si restul ingredientelor.Am mai lasat pe foc inca 5 minute si am decorat cu coditele de ceapa verde tocate marunt.
Preparatul este iute...foarte iute. Ghimbirul este iute si daca mai adaugam si ardeiul iute si piperul iese o bomba.Sincer pentru gustul meu a fost foarte iute si am exagerat cu ardeiul care m-a pacalit.Am inceput sa-l toc de la varf si am gustat..nu mi s-a parut iute...partea iute cred ca a fost spre codita.Data viitoare o sa fiu mai atenta.Reteta asta implica mai multe ingrediente specifice chinezesti dar la noi se gasesc ff greu.Pentru ghimbirul asta m-am plimbat tot cartierul si am gasit intr-un final la borcan..de proaspat nici nu s-a pus vorba.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii