Punem untul/margarina in bol si mixam.
Punem untul/margarina in bol si mixam, adaugam zaharul si ouale, unul cate unul. Mixam pentru 3 minute. Adaugam laptele, faina, vanilia si coaja de portocala cu lamaie si amestecam usor.
Amestecam fulgii de ciocolata cu marmelada de capsuni si nuca de cocos si cu lingura, punem in compozitia de chec fara a amesteca.
Ungem doua tavi cu unt (23 x 13 cm) punem compozitia de chec in ambele tavi. Preincalzim cuporul la 180 de grade C si coacem o ora. Lasam checurile sa se raceasca in tavi, pentru 10 minute. Apoi punem pe farfuria si pudram cu zahar pudra. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii