Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt.
Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand de vinete taiate felii, un rand de ardei felii, un rand de kaizer felii si se reia operatiunea, cate un rand din fiecare, pana se termina de aranjat totul in tava.
Se bat ouale cu smantana, putina sare si se toarna in tava, se rade cascavalul si se presara deasupra, apoi se orneaza cu rosii, ardei si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute.
Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se lasa sa se racoreasca, dupa care se portioneaza, ies cam 8 portii sanatoase.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii