1 Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si se prajesc, amestecând din când in când, 7 minute.
2 Se adauga sparanghelul, sarea, tarhonul si maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se prajesc, amestecând din când În când, 7 minute sau pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
3 Între timp, Într-un castron mare, se amesteca ouale Întregi, albusurile si parmezanul. Se face focul mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de minute sau pâna când sunt facute ouale.
4 Cu o spatula, se scoate frittata din tigaie pe un platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte, la temperatura camerei sau rece.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii