Fripura pulpe de pui si carne de porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Fripura pulpe de pui si carne de porc

Ingrediente

  • 10 pulpe pui inferioare
  • 500 gr. carne porc
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 capatina usturoi
  • 200 ml vin rosu
  • 100 ml ulei
  • 2 rosii
  • 500 ml apa
  • sare,piper,condimente pentru friptura

Mod de preparare

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate feliute,punem sare,piper si condimente pentru friptura dupa gust,punem 100 ml ulei apoi 200 ml vin rosu,peste care adaugam 500 ml apa,taiem si ceapa marunt adaugind-o peste tot in tava.Se pune la cuptor 1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise