Pulpele se trag putin in ulei cat sa se albeasca carnea. Se aseaza in vasul Jena sau tava cuptorului, se adauga legumele amestecate cu marul, se condimenteaza cu Knor pentru friptura, se da la cuptor si cand carnea incepe sa se rumeneasca se toarna, fierbinte, sucul de rosii sau bulionul dizolvat cu o cana de apa. Se mai lasa cam 15 minute si..gata. Asezati bucatile de carne pe farfurie alaturi amestecul de legume. Pacat ca nu am aparat de fotografiat, ca va spun sincer, va arata super! Sau cel putin mie si familiei mele ne place!Pofta mare!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii