Curcanul se curata, se trece prin flacara, se spala, se scurge si se condimenteaza (cu sare, boia si piper). Se unge apoi cu ulei si se pune la cuptor, intr-o tava cu ulei si putina apa. Din timp in timp se stropeste cu sosul format.
Spre sfirsitul inabusirii se stropeste pe toata suprafata cu vinul. Cind este gata rumenit, se scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Bucatile se asaza pe platou sau pe farfurii, cu garnituri alese dupa preferinta.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii