Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.
In sosul ramas se adauga faina dizolvat in 50 ml de apa rece,mustar ,piper,sare si se continua fierberea inca 20 min.Se paseaza sosul peste carne,se adauga zahar si se continua fierberea 10 min.
Spre sfarsit se adauga vin.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii