Friptura pui picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -Knorr punga magica pentru friptura de pui picant
  • -4 ciocanele de pui
  • -150 gr.ceapa
  • -100 gr. morcov
  • -100 gr.telina
  • -50 gr.pasta tomate
  • -50 ml.ulei,i lingura faina,piper,cimbru,sare.
  • -600 ml.supa de pui Knorr

Mod de preparare

Se pregateste carnea de pui conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de pui picant Knorr.

In sosul ramas din punga se adauga uleiul si se inabuse ceapa,morcovi si telina toate taiat marunt.Se adauga faina si pasta de tomate dizolvate in putina supa,restul de supa,piperul,sarea si cimbru si se fierbe 30 minute.

Sosul rezultat se paseaza peste bucatile de carne se da cateva clocote si se ia vasul de pe foc.

Se poate servi cu garnitura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise