Carnea se taie in bucati de 1 cm. Bucatile se aseaza in caserola pentru marinat.
Intr-un bol, se amesteca iaurtul, sarea, piperul, sucul de lamaie si leurda taiata marunt.
Marinata se adauga in caserola de vidat si se amesteca bine cu bucatile de carne.
Pregatim aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida.
Caserola se inchide, iar butonul alb se intoarce pe pozitia inchis.
Se ataseaza capetele furtunului, unul pe butonul alb, iar celalalt pe aparatul de vidat Food Saver. Se videaza de 3 ori. Veti obtine un rezultat similar cu marinarea peste noapte, doar ca intr-un timp mult mai scurt.
Se infierbanteaza o tigaie si se adauga o lingura de ulei. Se adauga bucatile de carne marinate si se prajesc.
Friptura marunta se serveste cu garnitura si salata.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii