Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie
  • 1 legatura de leurda
  • 150 - 200 ml iaurt
  • suc de lamaie proaspat stors
  • sare
  • piper negru

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de 1 cm. Bucatile se aseaza in caserola pentru marinat.

Intr-un bol, se amesteca iaurtul, sarea, piperul, sucul de lamaie si leurda taiata marunt.

Marinata se adauga in caserola de vidat si se amesteca bine cu bucatile de carne.

Pregatim aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida.

Caserola se inchide, iar butonul alb se intoarce pe pozitia inchis.

Se ataseaza capetele furtunului, unul pe butonul alb, iar celalalt pe aparatul de vidat Food Saver. Se videaza de 3 ori. Veti obtine un rezultat similar cu marinarea peste noapte, doar ca intr-un timp mult mai scurt.

Se infierbanteaza o tigaie si se adauga o lingura de ulei. Se adauga bucatile de carne marinate si se prajesc.

Friptura marunta se serveste cu garnitura si salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise