Friptura la tava cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - carne de porc
  • - carnati de casa
  • - ciuperci, varza de bruxelles
  • - condimente, sare, piper, boia,
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 cana cu vin rosu

Mod de preparare

Carnea de porc taia in 3-4 buc. Se condimenteaza si se pune in tava impreuna cu carnatii de casa. Printre carne si carnati se aseaza varza de bruxelles si ciupercile. Se pune apa cat sa treaca peste carne si 1 lingura ulei si se da la cuptor.

Dupa 30 min se pune peste friptura 1 cana cu vin rosu. Se mai lasa 10-15 min sa scada putin sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise