friptura inabusita

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cesti de zeama de carne
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 5boabe de piper
  • patrunjel
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Alegeti o bucata de pulpa sau alta carne macra.Sarati-o si impanati-o cu felii de usturoi.

Frigeti carnea,turnati apoi zeama de carne.Adaugati ceapa taiata marunt,ardeiul gras cubulete,foile de dafin si boabe de piper.

Acoperiti-o si lasati-o la cuptor pana se inabuseste bine.Din cand in cand stropiti-o cu sosul din tava.Daca scade prea mult adaugati putina apa calduta.

Taiati bucata de carne in felii subtiri si lasati-o cateva minute la cuptor,dupa care serviti-o stropita cu putina lamaie si verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise