Friptura din pulpa dezosata de curcan

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Friptura din pulpa dezosata de curcan

Ingrediente

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 1 foaie dafin
  • 5 catei de usturoi(taiati feliute)
  • 1 bucata scortisoara
  • cartofi
  • ulei
  • delikat
  • putina boia iute
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pulpele se spala,se condimenteaza cu delikat,boia iute,piper,sare si se aseaza in tava impreuna cu usturoiul taiat,scortisoara si foaia de dafin.

Se stropesc pulpele cu ulei, se pun 2 cani de apa si se introduce tava la cuptor.

Am lasat tava aproape 2 ore la cuptor timp in care am intors pulpele pentru a se fierbe si a se rumeni frumos.

Dupa 2 ore am scos tava si pus cartofii.Pulpele le-am pus deasupra cartofilor intrucat erau facute doar s-au mai rumenit.

Am lasat 20-25 de minute.

O nebunie de arome in special de la batonul de scortisoara.

Am servit alaturi de o portie de gogosari (reteta proprie-fac aceasta reteta de gogosari de mai bine de 20 de ani).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise