1.Se curata pieptul de rata de grasime si piele si se taie in 4 fileuri.
2.Se prepara sosul Yakitori ,amestecandu-se toate ingredientele :sosul de soia, vinul alb, zaharul brun si sucul de lamaie.
3.Se pregateste marinata:se amesteca sosul Yakitori cu uleiul de masline, anasonul, usturoiul zdrobit ,sucul de lamaie si 2 lingurite de Knorr Delikat.
4.Se pun fileurile de rata in aceasta marinata in asa fel incat sa fie unse pe ambele parti cu marinata si se lasa o noapte ,in frigider ,intr-un vas acoperit cu folie.
5.Se scot fileurile si se lasa 1 ora la temperatura camerei.
6.Se pune la incalzit o tava de teflon(fara grasime).Se frig fileurile 1 minut , pe fiecare parte,apoi se tin la cald 30 de minute.
7.Se preincalzeste cuptorul la 180*C.
8.Intr-o tava se pune folie de aluminiu,peste un gratar ,pe care se pun fileurile de rata si se frig 10 minute.Se servesc cu garnitura , dupa dorinta, si un vin alb sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii