Autor:
simha (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 mai 2009
Ingrediente
1 bucata piept de curcan intreg, 1/2 lingurita pulbere de (sofran)curcum, 1/2 lingurita de piper macinat mare,boia rosie de ardei dulce, sare dupa gust, ulei de masline si 5-6 catei de usturoi intregi, 100 ml apa rece.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat si uscat intr-un prosop si il prajim putin pe toate partile.
Adaugam apa rece si usturoil si inchidem oala cu capacul.
Fierbem cca 20 minute si apoi inchidem focul. Lasama asa sa mai fiarba inca 20 minute.
Se scoate pe un platou si se serveste cu garnituri diverse si salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de curcan" nu uita sa-i faci un
review
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate