Se fierb 2 oua tari si se curata.Se toaca ceapa si verdeata si se amesteca cu carnea tocata,coaja rasa de lamaie,pesmet,oul ramas, sare si piper.
Se intinde amestecul de carne ,iar deasupra se pun ouale fierte.Se ruleaza sulul de carne si se coace intr-o tava 40-45 minute.Deasupra se asaza feliile de sunca si se mai coace 10 minute.
Se decojesc cartofii fierti,se taie felii si se amesteca cu rosiile feliate,si ceapa tocata marunt.Se toarna deasupra un sos format din sare,piper,otet ,ulei si zahar.
Friptura se orneaza cu coaja de lamaie si patrunjel si se serveste cu salata de cartofi si rosii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii