Friptura de vitel cu purcel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de porc moale
  • 300 g carne vitel vrabioara
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar bulion
  • 1 ceapa alba
  • 1 graunte usturoi
  • 3 linguri ulei
  • condimente knorr
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se amesteca bucatile de porc cu cele de vitel si se pun in punga magica Knorr cu condimente pentru porc cu vin. Se adauga o ceapa taiata solzisori si un graunte de usturoi taiat feliute. Se lasa la cuptorul incins cu punga legata cam 35 de minute dupa care adaugam in punga uleiul, bulionul si vinul si mai lasam 35 de minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu mamaliguta calda alaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise