Carnea se portioneaza,intotdeauna de-a latul fibrei,se adaoga pe rand toate ingredientele,inclusiv vinul rosu,se amesteca bine,se acopera si se da la rece sa se macereze si sa se patrunda toate aromele cateva ore.Se asaza carnea si toate la un loc intr-o tava de friptura,se acopera cu folie de aluminiu,sau se pune totul intr-o punga speciala pt.friptura care se gaureste in 3,4 locuri si se da totul la cuptor pentru 3 ore.Va iesi o friptura foarte gustoasa,usor picanta si foarte frageda.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii