Aceasta reteta este intr-un fel inventie proprie pentru a scuti timp si dureri de falci...
Carnea presarata cu ce fel de mirodenii poftiti si cartofii sarati(dupa plac puteti adauga si ardei sau alte legume)se pun in tava si peste toate se varsa berea fara sa acoperiti carnea. Restul berii se toarna in pahar si se bea in timp ce friptura acoperita cu folie de aluminiu se coace in cuptorul incins la 190-200 C pentru cel putin o ora.(Daca nu vi se pare carnea destul de moale mai lasati inca o jumatate de ora sau pina cind va este pe plac).
Se serveste cu salata sau muraturi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii