Se feliaza carnea de vita cu o seara inainte de a fi prajita ; se sareaza si pipereaza si se pune in folie alimentara si se da la rece pana a doua zi dimineata.
Dimineata se pune cate un pic de cimbru pe fiecare bucata de carne si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pune peste , apa, si se da la cuptor, insa acoperim tava cu folie de aluminiu.
Cartofii ii curatam si ii prajim si ii servim ca garnitura la friptura de vita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii