Friptura de vita cu cartofi prajiti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Friptura de vita cu cartofi prajiti

Ingrediente

  • 500g carne de vita
  • 7 cartofi
  • cimbru
  • o cana apa
  • sare si piper

Mod de preparare

Se feliaza carnea de vita cu o seara inainte de a fi prajita ; se sareaza si pipereaza si se pune in folie alimentara si se da la rece pana a doua zi dimineata.

Dimineata se pune cate un pic de cimbru pe fiecare bucata de carne si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pune peste , apa, si se da la cuptor, insa acoperim tava cu folie de aluminiu.

Cartofii ii curatam si ii prajim si ii servim ca garnitura la friptura de vita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise