Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate cu ciocanul de snitele. Se pune intrun vas termorezistent sau tava de friptura adaugam toate ingredientele, usturoiul se taie felii si se adauga in vas. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc potrivit Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cand este gata se poate servi cu pireu de cartofi, cartofi pai, orez, alaturi de o salata de cruditati, dupa pofta fiecaruia.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii