Cureti rata, o speli si o umpli cu felii de la 2 portocale fara samburi.
Sarezi, ungi rata cu unt, o pui intr-o tava la cuptor sa se fragezeasca si sa se rumeneasca.
Separat, cureti o portocala de coaja, o tai felii sau bucati cat mai mici si o asezi in tava. Din cand in cand ungi rata cu zeama din tava. Cu 15 minute inainte de a scoate friptura, o stropesti cu vermut.
Rata fripta o tai bucati si o asezi pe mijlocul unui platou.
De jur imprejurul ratei asezi felii de la portocala ramasa si torni sosul ramas de la friptura.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii