Se spala puiul si se taie cu un satar pe spate, apoi se desface din spate spre fata, cu pulpele la mijloc. Se condimenteaza bine si se stropeste cu uleiul de masline, apoi se lasa sa stea aproximativ 20 minute.
Puneti-l intr-un vas de Jena cu bulion, ulei, 2 pahare de apa, apoi in cuptorul cu mictounde, 25 minute la mediu. Scoateti-l, intoarceti-l cu pulpele in jos si lasati-l inca 20 minute la cuptor. Scoateti din nou puiul, intoarceti-l cu pulpele in sus, adaugati rosia, ardeiul peperoni si usturoiul tocate marunt si mai dati la cuptor 10 minute.
Il portionati si il asezati pe farfurii cu garnituri, salate si asezonat cu peperoni, rosii, verdeata si sos de la friptura.
Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii