Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul fasiute. Facem un dressing din mustar cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Il turnam peste salata verde. Scoatem pieptul cu ciupercile si maslinele din cuptor si il asezam pe patul de salata verde. Presaram boabe de porumb si capere, ornam cu lamele de ciuperci deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii