Friptura de pui cu sos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui,Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi,
  • 2 linguri faina,
  • 4 linguri smantana,
  • 1 lingura mustar Knorr,
  • 300 ml supa de pui Knorr,
  • 1kg cartofi.

Mod de preparare

Dupa ce se pregatesc pulpele conform instructiunilor in punga magica Knorr, se scot din punga si se scurge sosul ramas de la ele in tava in care s-au pregatit si se pune tava pe ochiul aragazului si se adauga faina, smantana, mustarul, supa si se amesteca incontinu pentru a nu face cocoloase pana obtinem consistenta dorita. Separat se pregatesc cartofii natur .se pun pe farfurie pulpele si cartofi si sa adauga deasupra sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise