Friptura de porc la grill

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc la grill

Ingrediente

  • - 1 kg pulpa de porc;
  • - sare;
  • - piper;
  • - cimbru;
  • - usturoi granulat.

Mod de preparare

1. Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.

2. Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.

3. Se lasa la rece pentru 30 minute.

4. Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc potrivit. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot intr-un vas de yena, se potrivesc de sare si se lasa acoperite 10 minute.

Eu am servit friptura alaturi de cartofi noi prajiti si salata de ardei copti, dar merge si cu cartofi natur, orez, legume si diferite alte salate sau muraturi.

In afara de pulpa de porc se poate folosi si muschi file, ceafa sau antricot cu os, toate ies la fel de gustoase

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise