1. Pulpa de porc se degreseaza, daca este cazul, apoi se transeaza fripturile.
2. Se amesteca piperul, cimbrul si usturoiul si se condimenteaza fripturile.
3. Se lasa la rece pentru 30 minute.
4. Se incinge grillul si se aseaza fripturile pe el la foc potrivit. Se lasa cate 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot intr-un vas de yena, se potrivesc de sare si se lasa acoperite 10 minute.
Eu am servit friptura alaturi de cartofi noi prajiti si salata de ardei copti, dar merge si cu cartofi natur, orez, legume si diferite alte salate sau muraturi.
In afara de pulpa de porc se poate folosi si muschi file, ceafa sau antricot cu os, toate ies la fel de gustoase
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii