1. Se incalzeste jeleul de mere si apoi se amesteca cu sucul de lamaie si cu piperul Cayenne. Se spala carnea de porc, se sterge cu prosopul si apoi se cresteaza soriciul cu un cutit in forma de romburi. Se prajeste carnea in ulei. Cuptorul trebuie incins la 175`C.
2. Infigeti cuisoarele in soriciul crestat. Puneti bucata de carne intr-un vas de sticla special pentru cuptor si turnati in el 200ml de apa. ungeti soriciul cu jeleul apoi dati-l la cuptor pentru 90 de minute. Ungeti din cand in cand crusta fripturii cu jeleu.
3. Spalati cartofii sub jet de apa cu periuta, apoi fierbeti-i timp de 20 de minute. Lasati-i sa se raceasca si curatati-i. Spalati bulbii de arpagic si merele, taiati-le in cate 8 felii, apoi dati-le impreuna cu cartofii la cuptor, dupa 80 de minute de coacere a carnii. Garnisiti friptura cu fructe de merisor si restul de legume.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii