Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata bucati, rozmarin si pun carnea in marinada, la 12 ore o intorc daca nu o acopera. A doua zi o scot din marinada, amestec toate condimentele cu putin ulei si ung carnea pe toate partile. O dau la frigider pentru cel putin 30 min.
Intre timp curat legumele si le tai in patru sau 6 depinde de marime dar sa fie bucati destul de mari.
Dupa care intr-o tava asez o foaie de hartie, dar nu e obligatoriu, eu o pun ca sa nu rod tava daca se lipsec cartifii:)) si pun legumele care le amestec cu sare piper, rozmarin, ulei iar im mijloc se pune carnea. Se acopera cu hartie si se da la cuptorul incins in prealabil la 200 C timp de 25 -30min. dupa care se ia hartia si se mai lasa 30 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii