Carnea se spala,se sterge,se bate putin ,se aseaza in tava ,se toarna 200 ml apa calda, 100 ml vin alb,2-3 linguri ulei de masline,se sareaza,se condimenteaza dupa gust,se adauga usturoiul pisat,piperul boabe,foile de dafin, cuisoarele si se introduce la cuptor.
Cand carnea s-a rumenit pe o parte,se intoarce si se va stropi din cand in cand cu sosul din tava.Cand friptura este rumenita frumos pe ambele parti se adauga restul de vin si sucul de rosii dupa gust si se mai lasa 10-15 minute la cuptor.Se serveste cu diferite garnituri si salate...
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii