Friptura de porc la ceaun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc macra si grasa 1kg
  • 4 cepe potrivite
  • 2 linguri suc rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • vin alb sau rosu
  • 6-8 catei de usturoi

Mod de preparare

Carnea se spala, se pune in ceaun cu o cana apa si 1 lingurita sare, se lasa sa dea un clocot, dupa care se scurge. Se pune din nou pe foc, cu 1 cana apa calduta, 1 cana vin, condimente. La jumatatea coacerii se adauga cele 4 cepe taiate fideluta si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si cand e aproape gata se adauga usturoiul pisat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise