Ceapa si usturoiul se curata.
Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.
Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.
In aceasta saramura se pune bucata de carne care in prealabil s-a frecat bine cu piper si mustar.
Se acopera cu folie alimentara de nailon si se pune la frigider peste noapte.
A doua zi se scoate din saramura, se zvinta bine cu un servet de bucatarie si se freaca din nou cu ceva piper,eventual cu ceva din mirodenii si sare sau condimente de gratar care sa contina si sare.
Intr-o oala incapatoare se pune untura de porc sa se incinga bine si carnea se prajeste rapid pe toate partile.Se aseaza deasupra capacul oalei si se introduce in cuptorul preincins la 180°C pentru cam 2-2,1/2 ore.Din cind in cind se stropeste cu sosul din oala,sa nu se usuce.Carnea se poate pune si intr-o punga Knorr .Cind este gata ,se portioneaza si se serveste dupa dorinta cu garnitura preferata.
Reteta o am de la : surioara\" mea Laura-Austria
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii