Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru carne de porc,usturoiul verde si ceapa verde.
Se lasa 1 ora la frigider in aceasta marinata pentru a se combina toate aromele cat mai bine.
Se aseaza apoi carnea in tava la cuptor si se toarna deasupra marinata in care a stat la frigider plus 200 ml de apa.
Se da la cuptor 30-40 de minute la foc potrivit.Se poate servi cu salata sau cu garnitura de cartofi.Pofta buna!!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii