Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Ingrediente

  • 1,5kg carne de porc
  • condimente pentru friptura de porc
  • 3 fire usturoi verde
  • o legatura ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru carne de porc,usturoiul verde si ceapa verde.

Se lasa 1 ora la frigider in aceasta marinata pentru a se combina toate aromele cat mai bine.

Se aseaza apoi carnea in tava la cuptor si se toarna deasupra marinata in care a stat la frigider plus 200 ml de apa.

Se da la cuptor 30-40 de minute la foc potrivit.Se poate servi cu salata sau cu garnitura de cartofi.Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise