Friptura de porc cu rozmarin

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc cu rozmarin

Ingrediente

  • 1kg muschi porc
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 2 linguri rozmarin tocat
  • O crenguta rozmarin
  • 250ml vin alb sec

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 230 grade. Se inteapa pe toate partile, se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin. Se pune intr-o tava cu o crenguta de rozmarin deasupra si se baga la cuptor pentru 20 de minute pana se topeste grasimea.

Se reduce temperatura la 190 grade. Puneti vinul in tava si coaceti o ora si 40 de minute, ungeti din cand in cand cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Mucenici muntenesti
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise