Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.
In aceeasi tigaie puneti supa de pui si mustarul, dati in clocot. Adaugati smantana si carnea de porc si lasati la fiert la foc mic pana porcul este fraged, in jur de 10-15 minute. Continuati sa fierbeti pana se ingroasa sosul, puteti pune si o lingura de faina daca nu se leaga. Asezonati si adaugati zeama de lamaie si patrunjelul.
Fierbeti spanacul, scurgeti-l bine, apoi adaugati-l in tigaia cu carnea de porc. Sau il puteti servi separat, cum doriti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii